Mrkev po indicku

3.71

hodnoceno: 7
Příprava: 10 minut
Porce: 1
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 200
      g mrkev
    • 2
      lžička kari
    • pepř mletý
    • 20
      g tuk
    • 4
      lžíce zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

  • Na malé kousky nakrájenou nebo na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev podusíme na tuku, přidáme kari koření, sůl, pepř a malé množství vody. Podusíme do změknutí. Vmícháme smetanu a ještě krátce prohřejeme.
  • Podáváme s rýží nebo jako omáčku na špagety.
Zařazení: Zelenina

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.