V jedné misce smícháme mouku, sodu a sůl. V druhé misce smícháme podmáslí, vejce, olej a cukr – dobře ušleháme a následně smícháme se suchými přísadami. Nakonec zamícháme müsli. Naplníme košíčky a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min na 200 stupňů.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou