V jedné misce smícháme mouku, sodu a sůl. V druhé misce smícháme podmáslí, vejce, olej a cukr – dobře ušleháme a následně smícháme se suchými přísadami. Nakonec zamícháme müsli. Naplníme košíčky a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min na 200 stupňů.
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory ošistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou, a…
více o Vynikající zeleninová polévka
Celá vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým,zašleháme olej. Do mísy nasypeme mouku, sodu, sůl, namočené a oprané rozinky,…
více o Jemný jablkový koláč s ořechy
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát