Zpracujeme v těsto. Necháme v chladu odpočinout. Potom vyválíme, vykrajujeme kolečka, která plníme nádivkou. Přehneme na polovinu, dobře umačkáme okraje, aby nádivka nevytékala. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme v hodně horké troubě. Ihned po upečení obalujeme v cukru.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.…
více o Skvělý těstovinový salát
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu…
více o Piškotové dezertíky na špejli