Myslivecká směs

3.75

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: 1
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • česnek
    • 1
      lžíce majoránka
    • pepř mletý
    • 1
      lžička paprika sladká nebo pálivá
    • nákládané žampiony nejlépe malé hlavičky (nebo plátky)
    • vepřové maso nebo drůbeží, králičí
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Majoránka a paprika (množství) je psaná zhruba na 40 dkg masa. Maso si pokrájíme na nudličky (kostičky), osolíme, opepříme, přidáme majoránku, papriku, česnek, scezené žampiony a dvě lžíce oleje. Řádně promícháme a dáme odležet do chladu nejlépe přes noc. Na pánvi s troškou rozpáleného oleje osmažíme zprudka směs dozlatova. Tu pak vyjmeme na talíř a do výpeku přidáme trochu vody, kterou necháme zpěnit (přejít varem) a maso šťávou přelijeme. Podáváme s bramborovou přílohou nebo s pečivem a vychlazeným pivem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: