Potom prudce zchladit, oloupat, nahrubo nastrouhat. Přidat najemno nastrouhaný křen.
Nálev svařit, nalít na řepu, nechat zatáhnout a plnit do vypařených sklenic. Možno sterilizovat jako okurky, tj. 10 minut na 80°C, pak 5 minut v zavřeném hrnci, pak pomalu chladit.
Řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na máslo se šalotkou, taktéž nakrájenou na kolečka. Pak zalijeme pomerančovým…
více o Červená řepa jako příloha
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát