3.9
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavařujeme 20 minut na 85 °C. více o Nakládané feferonky (kozí rohy)
Všechny přísady smícháme v míse. Maso naklepeme a vložíme do připravené marinády. Vložíme do lednice nejlépe na 24… více o Nakládané maso
Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky a česnek na plátky. Vše dáme i s kořením do hrnce, svaříme a… více o Nakládané koleno
S podzimem přišlo i chladnější a méně vlídné počasí, které s sebou přináší nachlazení a virózy… Celý článek
Halloween, čas, kdy se děti před koledou oblékají do strašidelných kostýmů, domy se chlubí… Celý článek
Během chladných a deštivých podzimních dní možná nebudete mít náladu trávit čas venku, o to… Celý článek
Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
Všechny přísady nakrájíme na kostičky, okořeníme, promícháme s majonézou a hořčicí. Necháme odležet a mažeme na veku. více o Pochoutkový salát
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kousky surimi masa, trochu citrónového pepře, sůl a propláchnutou rýži.… více o Surimi rizoto
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme… více o Zapékaná krkovice
Utřít žloutky, cukr, vanilkový cukr a heru, přidat mléko a střídavě mouku a sníh z bílků. Nakonec prášek do pečiva. … více o Třená bábovka mramorová
Z přísad zaděláme těsto na omelety, necháme chvíli odstát a běžným způsobem je usmažíme na oleji. Potom si připravíme… více o Zapečené omelety
Pomazánkové máslo s cukrem utřeme, přidáme polohrubou mouku a prášek do pečiva. Zapracované těsto dáme na menší moukou… více o Čokoládový fofr koláč
Nejdříve si připravíme odpalované těsto: Vodu s olejem a špetkou soli přivedeme k varu, přisypeme mouku a restujeme,… více o Větrníky
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Připravíme si těsto. Na vál dáme hladkou mouku a na ni nastrouháme tuk. Do skleničky rozklepneme 1 vejce a dolijeme… více o Jablečný závin
*Množství surovin je na formu 20cm širokou. Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do… více o Perník z perníků – nepečený
1. Lososa si nachystáme na plátky, resp. porce. Osolíme, obalíme v čerstvém kopru, dáme chvilku odležet. 2. Uvaříme si… více o Losos na kopru se špenátovými brambory