Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř, bobkový list a uzavřené vaříme asi 45 minut.
Mezitím si připravíme kašičku. Česnek očistíme a prolisujeme, pak utřeme se solí. Smícháme jej s pepřem, sladkou i pálivou paprikou, grilovacím kořením, kari a tabascem, případně chilli. Těstíčko doředíme na potřebnou konzistenci worcesterem.
Uvařený bůček ještě zahorka vykostíme, potřeme připravenou směsí a zabalíme do alobalu. Po vychladnutí uložíme do lednice a necháme odležet alespoň 6 dní.
Nesahat, nečichat, jinak podlehnete. Pak už jen krájíme na tenké plátky, podáváme s chlebem a okurkou.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Cukr, vejce vyšleháme, postupně přiléváme mléko a olej. Pak přidáme přesnídávku a nakonec mouku s práškem do pečiva.
…
více o Rychlé řezy z přesnídávky
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez