Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř, bobkový list a uzavřené vaříme asi 45 minut.
Mezitím si připravíme kašičku. Česnek očistíme a prolisujeme, pak utřeme se solí. Smícháme jej s pepřem, sladkou i pálivou paprikou, grilovacím kořením, kari a tabascem, případně chilli. Těstíčko doředíme na potřebnou konzistenci worcesterem.
Uvařený bůček ještě zahorka vykostíme, potřeme připravenou směsí a zabalíme do alobalu. Po vychladnutí uložíme do lednice a necháme odležet alespoň 6 dní.
Nesahat, nečichat, jinak podlehnete. Pak už jen krájíme na tenké plátky, podáváme s chlebem a okurkou.
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a…
více o Tvarohová roláda s hruškami
Ostružiny dáme do kastrolu, zalijeme vodou a povaříme asi 5 minut. Pak je přecedíme, propasírujeme přes cedník s malými…
více o Nepečený ostružinový dort