Oloupanou cibuli, česnek a sterilizované papriky rozsekáme najemno, nejlépe robotem. Přidáme pepř, sůl, sladkou papriku, dva balíčky grilovacího koření. Směs spojíme a důkladně promícháme. Camemberty prokrojíme. Do vysoké nádoby poklademe dno směsí, pak dáme sýry a opět směs, dokud není nádoba plná. Vše zalijeme olejem a necháme důkladně uležet. Čím více směsi, tím lépe. Dobrou chuť!
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky (!) nakrájenou cibuli, zaprášíme…
více o Bratislavské plecko pro Aničku
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví