Oloupanou cibuli, česnek a sterilizované papriky rozsekáme najemno, nejlépe robotem. Přidáme pepř, sůl, sladkou papriku, dva balíčky grilovacího koření. Směs spojíme a důkladně promícháme. Camemberty prokrojíme. Do vysoké nádoby poklademe dno směsí, pak dáme sýry a opět směs, dokud není nádoba plná. Vše zalijeme olejem a necháme důkladně uležet. Čím více směsi, tím lépe. Dobrou chuť!
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari