Nakládaný celý hermelín

3.29

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 5
      ks česnek
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • 4
      ks hermelín
    • 4
      ks pepř celý kuličky
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Oloupaný česnek nakrájený na půlky (případně čtvrtky) protlačíme z boku do celého hermelínu – doporučuji si nechat hermelín ohřát na pokojovou teplotu, při vmačkávání se netrhá.
  • Do sklenice postupně skládáme celé hermelíny s cibulí (doporučuji pro barvu přidat pár cibulek červených), bobkovým listem, pepřeme celým či drceným a dle chuti čímkoliv – feferonky, mletá paprika pro barvu, kari... Pro neznalé je překvapením ukrytý česnek uvnitř hermelínu na talíři, ale pozor na velikost a kvalitu česneku. Čínský rádoby česnek je pro tento hermelín vhodný, je to pak poživatelné i pro slabší jedince. Český modropaličák používejte pouze rozkrájený na malé kousky.
Zařazení: Ze sýra Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: