Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou (rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme do mikrovlnky rozehřát. Do rozehřáté hmoty vmícháme petrželku a pepř dle chuti, necháme vychladit a Hermelíny směsí opět naplníme.
Smícháme olej, pivo, lák z kapií, ocet, pokrájenou cibuli, kapie, koření a trochu osolíme.
Naplněné Hermelíny prokládáme a poléváme pivní směsí do sklenice a dáme alespoň na tři dny do chladu proležet.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE