
2.93
Máslem vymažeme velkou nákypovou formu. Očistíme houby, nakrájíme je na lupínky a s 10 g másla je podusíme a necháme… více o Nákyp z krevet
Uvaříme brokolici do poloměkka. Nakrájíme ji nadrobno, přidáme polohrubou mouku, promícháme a pak postupně přidáme… více o Nákyp z brokolice
Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Rozinky namočíme v troše vody. K žloutkům přidáme 4 lžíce cukru,… více o Nudlový nákyp s jablky
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Z přísad vymícháme těsto, dáme do chladničky na 1 hod. odpočinout. Vyválíme 5 mm silné, vykrájíme kolečka s průměrem… více o Taštičky z křehkého těsta
Brambory nastrouháme a smícháme se vším ostatním. Mažeme na topinky nebo tousty. více o Tatarská pomazánka na topinky
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a… více o Kanadský králík
Žampiony otřeme vlhkou utěrkou, nožičky jemně nasekáme a kráte podusíme na másle. Potom přidáme bylinky, utřený česnek… více o Žampiony s bylinkami
Vejce rozšleháme metličkoku s vodou. Přidáme sůl a za stálého míchání přisypáváme mouku, než vznikne hladké těsto. … více o Přílohové noky
Třešně a meruňky vypeckujeme, z jablek odstraníme jádřince a citrony oloupeme. Větší ovoce pokrájíme. Všechno ovoce v… více o Pečený čajíček
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, do které postupně po lžících přidáme vodu a olej. Potom přimícháme mouku a kakao a… více o Jahodové řezy s bílou čokoládou
Všechny suroviny si smícháme dohromady napřed měchačkou a nakonec propracujeme dobře rukou. Různé mléko a cukr jinak… více o Modelovací hmota (falešný marcipán)
Mouku prosejeme s kypř. práškem, žloutky rozšleháme s polovinou cukru, postupně přiléváme olej a našleháme do pěny, z… více o Bublanina s třešněmi
Zelí pokrájíme nebo nakrouháme, dáme do kastrolu, osolíme, přilijeme vodu a necháme 20 minut dusit. Až bude měkké,… více o Valašský kapušník
Osvědčený recept na hamburgery, které díky oblíbenosti tohoto jídla v rodině dělám poměrně často :-) 1. Nejprve… více o Hamburger Classic