Maso rozkrojíme, lehce naklepeme. Marinujeme 2–3 hodiny a grilujeme na litinovém plátu (případně opekáme na pánvi). Solíme až po upečení (případně vůbec nesolíme).
Příloha: chleba, chilli omáčka nebo omáčka z kysané smetany, majonézy a česneku.
Uděláme kvásek z cukru droždí a mléka. Jakmile vzejde (dělá se pěna), tak zaděláme vláčné těsto přidáním ostatních…
více o Borůvkový koláč mojí babičky
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, česnek a salám. Osolíme, opepříme. Chvilku restujeme a poté přidáme hrášek s…
více o Raz dva rizoto jednodušší
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující