Maso rozkrojíme, lehce naklepeme. Marinujeme 2–3 hodiny a grilujeme na litinovém plátu (případně opekáme na pánvi). Solíme až po upečení (případně vůbec nesolíme).
Příloha: chleba, chilli omáčka nebo omáčka z kysané smetany, majonézy a česneku.
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance