V misce smícháme ingredience na těsto, které vlijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáčku nebo dortové formy. Dáme péct do trouby na 200 °C asi 20–30 minut.
Mezitím si v hrnečku rozehřejeme máslo na polevu a smícháme s ostatními ingrediencemi.
Upečenou buchtu ihned po vyndání z trouby ještě teplou propícháme hustě vidličkou a polijeme připravenou polevou. Necháme vychladnout a před servírováním můžeme lehce posypat moučkovým cukrem.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem