Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy. Necháme restovat asi 2 minuty a poté přilijeme vodu, přivedeme k varu a přidáme rajský protlak.
Mezitím si v hrnečku rozmícháme vejce, mouku a olej do hladkého těstíčka. Až se polévka bude vařit, začneme přidávat malé kousky těstíčka. Pokud by byl protlak moc kyselý, můžeme přidat cukr. Nakonec přidáme tymián a můžeme podávat.
Rajskou polévku s vaječnými noky rozléváme do talířů a podáváme.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Přebraný špenát v několikeré vodě vypereme, vložíme do většího množství vařící vody a necháme 3 minuty povařit. Vařený…
více o Špenátové karbanátky bez masa
Ostružiny dáme do kastrolu, zalijeme vodou a povaříme asi 5 minut. Pak je přecedíme, propasírujeme přes cedník s malými…
více o Nepečený ostružinový dort