Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nakonec sníh z bílků. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu s vyšším okrajem při 160 °C asi 20 minut. Po vychladnutí potřeme polovinou krému, na něj dáme piškoty namočené v kávě s rumem. Na piškoty dáme zbytek krému a dáme ztuhnout. Pak potřeme vyšlehanou šlehačkou a lehce poprášíme kakaem.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa