Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nakonec sníh z bílků. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu s vyšším okrajem při 160 °C asi 20 minut. Po vychladnutí potřeme polovinou krému, na něj dáme piškoty namočené v kávě s rumem. Na piškoty dáme zbytek krému a dáme ztuhnout. Pak potřeme vyšlehanou šlehačkou a lehce poprášíme kakaem.
Ze žloutku a ostatních surovin zpracujeme těsto, které si dáme ztuhnout na dvě hodinky do lednice. Cukroví můžeme dělat…
více o Skořicové cukroví s oříšky
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme…
více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)