Z vajec, cukru, mouky, mléka, oleje, vanilkového cukru a prášku do pečiva smícháme těsto, které vlijeme do vyššího vymazaného a vysypaného plechu (nebo použijeme pečicí papír).
Na těsto rozprostřeme připravený pudink a poklademe ovoce nakrájené na větší kousky. Dáme péct na 160 °C, horký vzduch.
Upečené těsto potřeme kysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem.
Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby těsto nebylo řídké, ale tužší (budeme ho válet). Potom…
více o Babiččina pudinková buchta
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme…
více o Třešňový pohár pro dospělé
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky