posekané bylinky
dle chuti - bazalka, oregano, petrželka...
sůl
pepř mletý
Postup přípravy receptu
Na trošce oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, na které osmažíme na plátky pokrájené žampiony. Přidáme pokrájená oloupaná rajčata, česnek a okapaného tuňáka. Za občasného promíchání necháme odpařit přebytečnou tekutinu. Ke konci vmícháme posekané bylinky dle chuti (lze i sušené), osolíme, opepříme a odstavíme. Do horké směsi vmícháme na kousky pokrájenou mozzarellu a ihned podáváme.
Podáváme s čerstvým pečivem, bruschettou, těstovinami, rýží, bramborem...
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou