Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr a mouku. Pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek do pečiva.
Do 1/4 těsta přidáme lžíci kakaa, lžíci mléka a postupně navrstvíme do formy vymazané máslem a vysypané kokosem (dole i nahoře musí být světlá vrstva).
Pečeme 10 minut na 180 stupňů na horký vzduch a poté 20–25 minut na 180 stupňů bez horkého vzduchu.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny