Pečeme ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou moukou v elektrické troubě na cca 180 stupňů.
Těsto: Vyšleháme sníh. Žloutky, cukr a vodu ušleháme, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh. Vylijeme do formy a pečeme.
Náplň: Ušleháme šlehačku dotuha, osladíme dle chuti. Zakysané smetany opatrně smícháme se šlehačkou a přidáme na kostičky nakrájené ovoce. Směs natřeme na vychladlý moučník.
Nakonec uděláme želé. Šťávu z kompotu dolijeme vodou, abychom měli 3/4 litru tekutiny. Tu povaříme se 2 pudinky.
Prochladlé želé nalijeme na náplň a dáme do lednice zatuhnout.
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát