Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou paprikou, až vznikne růžový prášek. V této směsi obalíme porce kuřete a smažíme ve fritovacím hrnci dokřupava (při 170 °C). Nejlepší příloha je chléb nebo pečivo, mísa zeleninového salátu a dressing podle chuti.
Tvarohy, vejce, sůl a krupičku pomocí mixéru smícháme. Rukama nebo pomocí 2 kávových lžiček tvoříme kuličky velké asi…
více o Nejrychlejší tvarohové kuličky
Uvařený kapustový list pomažeme kremžskou hořčicí a poklademe plátkem šunky a plátkem sýra, na to dáme kousek rajčete a…
více o Smažené kapustové listy
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Brambory nakrájíme na plátky a skládáme je do vymaštěného pekáčku střídavě s nakrájenou cibulí. Do smetany vmícháme sůl…
více o Smetanové brambory – příloha