Na vymazaný a kokosem vysypaný plech rozložíme piškoty lehce máčené v uvařené kávě s rumem. Na piškoty dáme ještě teplou vrstvu náplně z višní. Višňový kompot svaříme se skořicí, přidáme citronovou šťávu a pudink na zahuštění. Mícháme, dokud nezhoustne a odstavíme. Můžeme přidat i trochu rumu. Na náplň rozetřeme polovinu krému a poklademe druhou vrstvou piškotů. Opět pokapeme kávou s rumem.
Na piškoty rozetřeme druhou polovinu krému.
Krém: Uvaříme pudink. Vychladlý pudink smícháme s tvarohem a přidáme zakysané smetany smíchané s vanilkovým cukrem. Dochutíme cukrem dle své chuti a přidáme mascarpone, prošleháme. Já přidávám do krému pár lžic uvařené silné kávy s rumem, ale není to nutné. Navrch rozetřeme ušlehané šlehačky a posypeme holandským kakaem nebo strouhanou čokoládou. Necháme ztuhnout a vychladit, nejlépe přes noc do druhého dne.
Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny, promícháme a nalijeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme…
více o Višňové tvarohovo-kakaové řezy
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny