Na vymazaný a kokosem vysypaný plech rozložíme piškoty lehce máčené v uvařené kávě s rumem. Na piškoty dáme ještě teplou vrstvu náplně z višní. Višňový kompot svaříme se skořicí, přidáme citronovou šťávu a pudink na zahuštění. Mícháme, dokud nezhoustne a odstavíme. Můžeme přidat i trochu rumu. Na náplň rozetřeme polovinu krému a poklademe druhou vrstvou piškotů. Opět pokapeme kávou s rumem.
Na piškoty rozetřeme druhou polovinu krému.
Krém: Uvaříme pudink. Vychladlý pudink smícháme s tvarohem a přidáme zakysané smetany smíchané s vanilkovým cukrem. Dochutíme cukrem dle své chuti a přidáme mascarpone, prošleháme. Já přidávám do krému pár lžic uvařené silné kávy s rumem, ale není to nutné. Navrch rozetřeme ušlehané šlehačky a posypeme holandským kakaem nebo strouhanou čokoládou. Necháme ztuhnout a vychladit, nejlépe přes noc do druhého dne.
Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny, promícháme a nalijeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme…
více o Višňové tvarohovo-kakaové řezy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Všechny přísady smícháme. A dáme do vymazané mikrovlnkové nádoby. Vlníme asi 7 minut (podle síly mikrovlnky).
Místo…
více o Buchta rychlík (v mikrovlnce)
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do…
více o Zákusek Hrk hrk (rychlovka)
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové