Dortovou formu vyklademe alobalem, na dno poklademe piškoty bříškem nahoru, mašlovačkou je potřeme rumem a pokládáme ovoce.
Smícháme jednu smetanu s dvěma lžícemi z další smetany a se 3 lžícemi cukru. Směs naneseme na piškoty a poklademe ovoce.
Poté opět pokračujeme piškoty. Takto uděláme všechny 3 vrstvy s tím, že do poslední (vrchní) přidáme kakao a zamícháme. Vršek můžeme posypat strouhanou čokoládou.
Dort dáme do lednice zchladnout. Měl by tam být alespoň jeden den, ale ze zkušeností vím, že to v rodině nikdo nevydrží.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete