Jablka s cukrem, skořicí a 3 dcl vody rozvaříme na kaši. Pudink rozmícháme v 3 dcl studené vody a vlijeme do rozvařených jablek a za stálého míchání povaříme 2 minuty (jako pudink). Dno formy vyložíme piškoty, nalijeme na ně jablečnou kaši a opakujeme. Končíme vrstvou jablečné kaše.
Hotový dortík necháme vychladnout a pak necháme do druhého dne odležet v lednici. Při podávání zdobíme šlehačkou, můžeme posypat strouhanou čokoládou, záleží na vaší fantazii. Je vhodný pro malé děti a samozřejmě i pro dospělé.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě