Jablka s cukrem, skořicí a 3 dcl vody rozvaříme na kaši. Pudink rozmícháme v 3 dcl studené vody a vlijeme do rozvařených jablek a za stálého míchání povaříme 2 minuty (jako pudink). Dno formy vyložíme piškoty, nalijeme na ně jablečnou kaši a opakujeme. Končíme vrstvou jablečné kaše.
Hotový dortík necháme vychladnout a pak necháme do druhého dne odležet v lednici. Při podávání zdobíme šlehačkou, můžeme posypat strouhanou čokoládou, záleží na vaší fantazii. Je vhodný pro malé děti a samozřejmě i pro dospělé.
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky