Sušenky rozdrtíme, zvlhčíme je mlékem (4 lžíce) a smícháme se skořicí a změklým máslem (100 g). Formu (24 cm) vymažeme olejem nebo vyložíme fólií. Sušenkovou hmotu vtlačíme na její dno a vytvoříme okraj asi 2,5 cm vysoký. Dáme ztuhnout. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout. Pak přidáme změklé máslo (100 g), řádně vymícháme a rozetřeme na vychladlý korpus. Grepy oloupeme, zbavíme blanek, rozprostřeme na koláč s krémem a dáme chladit. Připravíme si želé dle návodu a povrch dortu jím potřeme. Necháme v chladu uležet, nejlépe přes noc.
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky