Jablka nahrubo nastrouháme a naříme s 200 ml vody a skořicí 5 minut. V jiné nádobě smícháme hrnek vody, pudink a cukr, vlijeme do hrnce s jablky a vaříme do zhoustnutí. Libovolnou mísu vyložíme piškoty a na to nalijeme trochu směsi, pak zase piškoty a jablečnou směs. Dort necháme vychladnout v lednici až ztuhne.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Cukr vyšleháme s vejci a rozpuštěnou herou, přidáme mléko, přesnídávku a prosátou mouku z práškem do pečiva.
Nakonec…
více o Přesnídávkový řez ala štrúdl
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení