Jablka nahrubo nastrouháme a naříme s 200 ml vody a skořicí 5 minut. V jiné nádobě smícháme hrnek vody, pudink a cukr, vlijeme do hrnce s jablky a vaříme do zhoustnutí. Libovolnou mísu vyložíme piškoty a na to nalijeme trochu směsi, pak zase piškoty a jablečnou směs. Dort necháme vychladnout v lednici až ztuhne.
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme na másle, osolíme, opepříme. Zalijeme převařenou vodou, přidáme půl…
více o Žampionová krémová polévka