Kokosový mls
Předehřejeme troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat). Vytáhneme z ledničky smetanu ke šlehání … více o Kokosový mls
2.73
Předehřejeme troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat). Vytáhneme z ledničky smetanu ke šlehání … více o Kokosový mls
Smícháme mouku, tuk, práškový cukr, vejce, kakao, prášek do pečiva, mléko a vymícháme hladké těsto. Rozdělíme na dvě… více o Kokosový krémeš
Ze surovin zpracujeme tuhé těsto, které rozdělíme na dva bochánky a dáme přes noc uležet. Druhý den ho dáme před… více o Strouhaný kokosový koláč
Mák je jednou z nejstarších plodin, které se využívají v české kuchyni. Jídla a moučníky s… Celý článek
Někdo si bez snídaně nedokáže představit den, jiný to má úplně naopak a ráno by do sebe nic… Celý článek
Ušetřit při vaření čas a peníze za energie bylo v minulosti, stejně jako dnes, velké téma. K… Celý článek
Květák je velmi všestranná a variabilní zelenina a jedním z oblíbených způsobů, jak s ním lze… Celý článek
Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce,… více o Sekaná podle Itala
Kuskus necháme nabobtnat a k němu přidáme nakrájené mandle, oříšky, sušené ovoce, zakapeme medem a navrh přidáme… více o Sladký kuskus
Tortilly potřeme z jedné strany kečupem. Sterilovanou kukuřici slijeme a smícháme s klíčky mungo. Papriky zbavíme… více o Míchaná zelenina v tortillách
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny, osolíme a opepříme, na pánvi zprudka opečeme… více o Svíčková na smetaně pro dva
Troubu zapneme na 180 °C. Nachystáme si formu na dort průměr 26cm. Vytřeme ji tukem a vysypeme hrubou moukou. V míse… více o Krtkův dort
Penne rigate uvaříme v osolené vodě podle návodu. Cuketu nakrájíme na plátky a širší nudličky, brokolici rozdrobíme… více o Penne rigate se zeleninou a kuřecím
1.Sušenky BE- BE rozdrtíme, smícháme se smetanou ke šlehání a necháme asi na 10 min upéct. 2.Tvaroh ušleháme s… více o Tvarohový dort s jahodami
Vypracujeme těsto. Pečeme na 190°C a je to hodně rychlé. Pokud nezdobíme, potřeme vodou nebo za horka rozšlehaným… více o Pohořelický perník
Do sklenice dáme zelený čaj( 1 sáček), K tomu 2-4 lžičky cukru Zalijeme studenou vodou a mícháme dokud se nerozpustí… více o Ledový čaj
Skořápky: ze surovin zpracujeme těsto a necháme chvíli v lednici odpočinout. Rozdělíme těsto na menší kousky, z… více o Kaštany
Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová