Kakao, kr. cukr a mléko v menším hrnci a na mírném ohni necháme rozvařit. Když se hmota vaří, přidáme 100 g másla a necháme ho rozpustit. Hmotu odstavíme a přidáme mixérem rozmixované sušenky na jemný prášek. Promícháme.
Pomocí mixéru vyšleháme 150 g másla do pěny, přidáme moučkový cukr a znovu krátce šleháme. Přidáme kokos a sušené mléko (pokud nemáme, nemusíme dávat; jde tam jen o chuť).
Připravíme si potravinářskou fólii nebo alobal. Na fólii navrstvíme kakaové těstíčko a rovnoměrně rozetřeme do tvaru obdélníku. Na kakaové těsto navrstvíme kokosové a pěkně ho uhladíme.
Opatrně srolujeme a zabalíme do fólie nebo alobalu a odložíme do lednice pořádně ztuhnout. Krájíme ostrým nožem.
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské