
3.46
Do hrnce dáme vodu, cukr, tuk a kakao. Povaříme 5 minut. Necháme zchladnout (nemusí být studené, stačí aby hmota nebyla… více o Rumový moučník
Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, kakao, nescafé, cukr, vejce, mléko, olej, tuk a rum. Pořádně smícháme a dáme na… více o Moučník Nescafé
Z přísad na těsto ušleháme hladké těsto. Vlijeme ho na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech s vyšším okrajem.… více o Broskvový moučník
Nakládání okurek patří k oblíbeným letním aktivitám v mnoha rodinách, kde se recepty předávají… Celý článek
Padesátka rozhodně není stáří! Je to nový začátek. S větším nadhledem, zkušenostmi a potřebou … Celý článek
Prázdniny u babičky byly vždycky naprosto nejlepší. Nejen proto, že byly úplně bez starostí,… Celý článek
Letní prázdniny jsou skvělou příležitostí pro objevování nových chutí a vyzkoušení různých… Celý článek
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.… více o Skvělý těstovinový salát
Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi… více o Staročeské kostky
Těsto: z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinot. Náplň: nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Utvoříme krásně tvárné těsto, rozválíme na utěrce. Na náplň smícháme oloupaná a nastrouhaná jablka, skořici a posekané… více o Dietní jablečný závin
Celé papriky dáme do trouby (180 °C) a necháme péct, dokud jejich povrch cca z poloviny nezhnědne. Necháme je… více o Salát z pečených paprik
Brambory oloupeme, pokrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody. Když jsou skoro hotové přidáme smetanu, opět… více o Bílý šťovíkový boršč
Maso zakapeme citronem a necháme minimálně půl hodiny odležet. Osolíme, opepříme a zprudka ze všech stran opečeme na… více o Kuřecí prsa na citronu
1 - Vypeckované švestky pokrájíme a za stálého míchání povaříme doměkka. Pak tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka.… více o Švestková nutela
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým… více o Holandské řízky - smetanové
Všechny suroviny dáme do jedné mísy a vypracujeme si těsto. Hotové těsto necháme hodinu vykynout. Mezitím si… více o Skořicový pletenec podle Hrušky
Brambory oloupejte, nastrouhejte na drobno, dejte do misky. Odlijte vodu, lehce je při tom zmáčkněte, nebo je… více o Bramboráky alá KOKO
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou