Smetanu a jogurt promícháme s oběma cukry. Jednu třetinu oddělíme a přimícháme do ní kakao.
Na dno formy (menší, nejlépe skleněné) položíme vrstvu piškotů a ty pokryjeme polovinou světlé směsi. Vrstvu uhladíme a naskládáme další piškoty. Ty pokryjeme kakaovou směsí a zakryjeme piškoty. Navrch dáme druhou polovinu světlé směsi.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s máslem, rozmícháme, necháme trochu zchladnout a ozdobíme dort čokoládovou polevou. Dort necháme nejlépe přes noc odležet v chladu.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort