Změklé máslo ušleháme se salkem, cukrem, kakaem a trochou rumu (podle chuti) do pěny.
Přisypeme piškoty a promícháme. Vyklopíme na vál a rukama důkladně zpracujeme dohromady.
Vzniklou hmotu rozdělíme na tři díly. Z každého vyrobíme váleček, který důkladně poválíme v pomletých piškotech nebo mletých ořeších, případně v kokosu.
Každý zabalíme pevně do alobalu a dáme do ledničky pořádně ztuhnout a uležet, nejlépe 1–2 dny.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Přebraný špenát v několikeré vodě vypereme, vložíme do většího množství vařící vody a necháme 3 minuty povařit. Vařený…
více o Špenátové karbanátky bez masa
Ostružiny dáme do kastrolu, zalijeme vodou a povaříme asi 5 minut. Pak je přecedíme, propasírujeme přes cedník s malými…
více o Nepečený ostružinový dort