Netradiční bramboračka

2.62

hodnoceno: 8
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 5
      ks brambory
    • 1
      ks máslo máslová jíška na zahuštění
    • 1
      ks česnek
    • 1
      ks petržel zelená
    • 1
      ks majoránka
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks sušené houby
    • 1
      ks kořenová zelenina
    • 1
      ks krupky ječné
    • 500
      g uzená žebra

Postup přípravy receptu

  • Dáme vařit žebra, přitom oloupeme brambory, očistíme a pokrájíme zeleninu (mrkev, celer, petržel) na kostičky, brokolici na růžičky.
  • Když je vývar uvařený, kosti obereme a do vývaru dáme vařit maso. Přidáme veškeré suroviny i s kořením a namočené houby. Polévku zahustíme vlastní nebo instantní jíškou, krupkami a rozkvedlaným vajíčkem. Ozdobíme pokrájenou zelenou petrželí, dochutíme a podáváme.
  • Čerstvé houby můžeme udělat jako smaženici s vajíčkem a přidat je do polévky až nakonec.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: