Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, zprudka opečeme (nesolíme). Po opečení maso osolíme, přidáme česnek, bazalku a promícháme.
Noky uvaříme dle návodu, vyndáme a hned do vody vložíme špenát, který necháme projít varem.
Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní uvařené noky, scezený špenát a ochucené kuřecí maso. Smícháme, posypeme sýrem a nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem ve smetaně.
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce