Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, zprudka opečeme (nesolíme). Po opečení maso osolíme, přidáme česnek, bazalku a promícháme.
Noky uvaříme dle návodu, vyndáme a hned do vody vložíme špenát, který necháme projít varem.
Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní uvařené noky, scezený špenát a ochucené kuřecí maso. Smícháme, posypeme sýrem a nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem ve smetaně.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny