Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, zprudka opečeme (nesolíme). Po opečení maso osolíme, přidáme česnek, bazalku a promícháme.
Noky uvaříme dle návodu, vyndáme a hned do vody vložíme špenát, který necháme projít varem.
Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní uvařené noky, scezený špenát a ochucené kuřecí maso. Smícháme, posypeme sýrem a nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem ve smetaně.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1…
více o Amolety z kynutého těsta