Na pánvi rozpálíme olivový olej a dáme mraženou zeleninu. Mezitím v misce zalijeme instantní nudle – trvají asi tři minutky. Když zelenina trochu povolí, posypeme kořením – grilovaná zelenina a kari, pepř, sůl a vložíme scezené nudle. Chvíli smažíme, když se začnou nudle chytat, zalijeme trochou sojové omáčky a přisypeme kešu.
Je to rychlý studentský obídek, ale výborně nasytí a je moc chutný. Vzniklo jako nouzovka. Pro případné masožravce je možné před zeleninou osmažit kuřecí prsíčka. Pro případné vegetariány je možné přidat uzené či přírodní tofu.
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou