Kari zamícháme s jedním vejcem a pomalu přidáváme další ingredience, vyjma oříšků a nudlí.
Nudle uvaříme podle návodu, přelijeme studenou vodou a necháme vychladnout, aby se s nimi dalo pracovat.
Pak je nejlépe rukama promícháme se směsí a buráky a uděláme z nich asi 3 cm vysokou placku. Z té vykrajujeme kulatým vykrajovátkem (průměr sklenice od hořčice) malé placičky, které smažíme do růžova na oleji.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka