Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Rozinky namočíme v troše vody. K žloutkům přidáme 4 lžíce cukru, vanilkový cukr, špetku skořice a ušleháme do pěny. Po troškách přidáváme tvaroh. Troubu předehřejeme na 180 °C. Oloupaná jablka rozdělíme na čtvrtky, vykrájíme jádřince a nakrájíme je na plátky. Jablka, rozinky vmícháme do žloutkové pěny. Z bílků a zbylého cukru ušleháme tuhý sníh, který vmícháme do nudlí. Vymazanou formu naplníme touto směsí a poklademe vločkami másla. V troubě zapékáme asi 40 minut.
Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s rozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami) a…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky…
více o Borůvková kuřecí stehna
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem…
více o Blesková třešňová bublanina