2.95
Žloutky utřeme s cukrem a přidáme teplou vodu. Prošleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, rum a nakonec… více o Jablíčkové s vůní skořice
Bílé papriky rozkrojíme podélně a vyndáme semínka. Poskládáme je do pekáče, který jsme poctivě vymazali máslem … více o Papriky s vůní léta
Do mísy s moukou a kváskem přidáme ostatní přísady, vypracujeme hladké těsto a necháme 20 minut odpočinout. Pak ho… více o Nutelové rohlíčky
Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Vepřové maso je v Čechách populární. Připravit z něj hvězdný oběd nezabere mnoho času a přitom… Celý článek
Dnes už je koupíte v každých potravinách. S doma upečenými se ale nedají srovnat. Když je… Celý článek
Troubu předehřejeme na 190 °C. Vyšleháme tuhý sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme 75 g práškového cukru a dále… více o Manhattanská roláda
Do vařící vody dáme ocet a sůl, pak opatrně přímo nad kastrolkem rozklepneme vejce a povaříme dle vlastního uvážení,… více o Nezdravá snídaně po arabsku
Listové těsto rozdělíme na 2 stejné díly, ze kterých vyválíme na pomoučeném vále dva tenké obdélníky. V pánvi na sádle… více o Prima závin
Mléko, pudinkový prášek, lžíci hrubé mouky, žloutek a 3 vrchované lžíce cukru smícháme a uvaříme na hustou kaši. Máslo… více o Krém s pudinkem
Čočku, hrách a fazole namočíme přes noc, druhý den je v téže vodě krátce povaříme, přidáme kroupy a vaříme do změknutí… více o Hrstková polévka z Hané
Máslo utřít s cukry a žloutky do pěny. Z bílků vyšlehat tuhý sníh. Do pěny z másla, cukrů a žloutků přidat jogurtový… více o Bábovka s mandarinkami – vetší forma
1 Uvaříme ve slané vodě špagety a necháme je scezené a nepřikryté v troubě. 2. Na pánev dáme lžíci olivového oleje,… více o Milánské špagety se sójovým granulátem
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a chvíli opražíme. Zahustíme ve šťávě… více o Mleté maso na havajský způsob
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Maso pomeleme, přidáme cibuli, česnek, vymačkané žemle, vegetu, sůl, vejce a hladkou mouku. Vše smícháme a dobře… více o Lahůdková sekaná
orestovat do červena cibuli (sádlo, olej), přidat lžíci papriky, maso oválet v mouce a přidat do kastrolu, orestovat,… více o Vepřové na paprice
Den předem uvaříme brambory ve slupce a oloupeme je. Před přípravou je jemně nastrouháme, přidáme mouku, krupici, veje,… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným masem