Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby na 200 stupňů a 10 minut sušíme. Vyndáme, posypeme solí, nakrájenou petrželkou a smícháme se sněhem.
Tvarujeme malé knedlíky, které zabalíme do potravinářské fólie.
Vhodíme do vroucí vody a vaříme okolo deseti minut.
Případně uděláme malé knedlíčky, kterým stačí 4 minuty ve vodě.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“