Odlehčený žemlový knedlík

2.75

hodnoceno: 12
Příprava: 20 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      svazek petrželka nebo hladkolistá petržel
    • 1
      balení toastový chléb velké
    • 4
      ks sníh z bílku
    • hrubá sůl

Postup přípravy receptu

  • Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby na 200 stupňů a 10 minut sušíme. Vyndáme, posypeme solí, nakrájenou petrželkou a smícháme se sněhem.
  • Tvarujeme malé knedlíky, které zabalíme do potravinářské fólie.
  • Vhodíme do vroucí vody a vaříme okolo deseti minut.
  • Případně uděláme malé knedlíčky, kterým stačí 4 minuty ve vodě.
Zařazení: Přílohy Knedlíky

Podobné recepty

Doporučujeme