OKATÉ MASO

3.5

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule nebo pórek
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      plátek slanina
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce smetana
    • 1
      ks hovězí maso špalíček
    • 2
      lžíce tuk
    • 1
      lžíce mouka
    • 4
      ks párky nebo tenká klobása - nožičky

Postup přípravy receptu

  • Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky. Do dalších otvorů zasuneme na nudličky nakrájenou slaninu, maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek,podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup,na kolečka nakrájená rajčata a dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a podlijeme omáčkou.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: