Rizky naklepeme, osolime, opeprime. Na platky polozime platky sunky a na nej olomoucke tvaruzky. Rizky v polovine prehneme, kraje sepneme paratky, aby smes nevytekala. Pote obalime v trojobalu, dame do fritaku.Jako prilohu servirujeme varene brambory posypane vegetou, nebo bramb. kasi.
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole